Acupunctuur Rotterdam

Vandaag de dag zijn de levens van de gemiddelde burger een stuk drukker geworden dan een tiental jaren terug. Dit heeft ten eerste te maken met de toenemende werkdruk in het algemeen. Het heeft echter ook te maken met de grote druk op het sociale leven van mensen. Door bijvoorbeeld de opkomst van de sociale medium zijn mensen zichzelf continue aan het vergelijken met de mensen om ons heen. Hoewel dit natuurlijk altijd al gespeeld heeft in de samenleving van de mens is het door de opkomst van de sociale medium een stuk kritischer geworden. Nu zie je namelijk veel meer dan de nieuwe auto waar je buurman mee voor deur is geparkeerd. Doordat men steeds makkelijker met elkaar in contact komt wordt de druk om te presteren extra hoog. Dit kan leiden tot een minderwaardigheidscomplex aangezien het niet natuurlijk is om jezelf continue te vergelijken met alle mensen om je heen. Iedereen is uniek en iedereen heeft weer zijn eigen kunsten. Vergeet daarom ook nooit dat alle mensen ook maar dieren zijn. Ver ontwikkeld en gespecialiseerd in de vele professies die men heeft uitgevonden in de jaren van ons bestaan. Een goede manier om te werken aan deze verhoogde stress gehaltes is het ondergaan van acupunctuur. Ben jij benieuwd wat je met acupunctuur allemaal kan bereiken? Lees dan snel verder in deze blog over Mindfulness!

Rust aan de kop

Het is dus duidelijk dat de mens gemiddeld steeds minder tot geen rust aan de kop heeft. Wanneer men niet op werk is worden ze geconfronteerd met de mijlpalen van hun gehele netwerk. Dit kan leiden tot het feit dat je teleurgesteld raakt in jezelf. Met het nare gevolg van een minderwaardigheid complex. Dit kan je goed tegengaan door jezelf te onderwerpen aan verschillende soorten therapieën. Een simpele en gezondere oplossing is het beginnen met Mindfulness. Het doel van deze vorm van massage gecombineerd met therapie is dat je rust vindt in jezelf. Je kan namelijk pas echt veranderen wanneer je vrede met jezelf hebt.

Mindfulness bestaat in principe uit drie fundamentele aspecten. Deze kunnen eigenlijk ook stapsgewijs gezien worden tijdens een dergelijke sessie. Stap een is het verkennen van je eigen bewust zijn. Dit ga je koppelen aan het hier en nu om zo het contrast te meten. Aan de hand van deze informatie leer je soepeler te oordelen.

Categorieën: Acupunctuur

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *