Voetreflex massage

Voetreflex Massage

Het is waar ik regelmatig mensen over had gehoord, maar nog nooit zelf onderzoek naar had gedaan. Voetreflex Massage vond ik dan ook erg raar klinken en om die reden heb ik het dan ook nooit echt onderzocht. Echter kwam ik een halfjaar geleden een artikel tegen over voetreflex Massage. Toen ik dit las werd ik zelf ook wel nieuwsgierig naar de voetreflex massage. Ik ben toen zelf wat meer onderzoek gaan doen en naarmate ik meer las kreeg ik steeds meer motivatie om het ook zelf een keertje te proberen. De vraag is dan natuurlijk waar vind je de juiste voetreflex massage? Ikzelf heb me namelijk suf gezocht naar een goed bedrijf bij mij in de buurt.

 

De juiste voetreflex Massage

 

De reden dat mijn zoektocht wat langer duurde was omdat ik het alleen wou proberen bij een bedrijf die bekend stond/staat om zijn enorm goede voetreflexmassage. Ik heb heel het internet afgezocht, maar wist geen bedrijf te vinden dat aan mijn eisen voldeed. Ik heb toen rondvraag gedaan en ben via een collega bij een zeer professioneel bedrijf terecht gekomen. Ik heb daar een afspraak gemaakt en ben er met goede verwachtingen heen gegaan. Ik wist van te voren natuurlijk niet precies wat het resultaat zou zijn, maar had me wel erg goed ingelezen. Dit zorgde er dan ook voor dat ik met volle zelfvertrouwen naar de desbetreffende kliniek ging. Voordat ik er heen ging had ik mijn voeten wel extra goed gewassen. Je wilt daar natuurlijk niet met enorme stinkvoeten zitten. Toen ik er aankwam merkte ik dat er een erg relaxte sfeer ging. Dit vond ik dan ook erg fijn en het zorgde er ook voor dat ik ontspannen werd. Toen ik binnen was heb ik me netjes voorgesteld en ben ik meegelopen naar een kamer. Hier moest ik op een soort stoel zitten en begon de voetreflex Massage.

 

De voetreflex Massage zelf

Ik moet toegeven dat toen ik daar eenmaal zat ik toch wel een klein beetje zenuwachtig werd. Ik had me dan wel goed ingelezen, maar je weet natuurlijk nooit zeker hoe het gaat zijn. Echter toen de voetreflex Massage begon was ik al gelijk verkocht. Ik ervaarde direct een enorm ontspannen gevoel en dat was echt super fijn. Ik had van te voren niet verwacht dat zo ontspannend zou zijn. Na mijn eerste voetreflex massage heb ik ook gelijk een nieuwe afspraak ingepland.

Categorieën: Therapie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *